Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (27)
Royal Catering

Mini stroj na cukrovú vatu - 28,5 cm

49,99 € 60,10 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010535

|

Model: RCZK-420-W

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
49,99 €
3+
5%
47,49 €
5+
10%
44,99 €
10+
15%
42,49 €
Kľúčové vlastnosti
  • Výkon 420 W
  • Sieťové pripojenie 230 V
  • Jednoduchá obsluha a čistenie
  • Stroj vyrobený z odolného plastu
  • Misa z nehrdzavejúcej ocele so šírkou 28,5 cm
  • Vrátane odmernej lyžice
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Plast
Farba
Ružová
Napätie [V]
230
Výkon [W]
420
Rozmery misy [mm]
285
Vozík
Nie
Ohrievacia zásuvka
Nie
Ochranný kryt
Nie
Rozmery (D x Š x V)
28.8 x 28.8 x 16.5 cm
Hmotnosť
1.7 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
31.5 x 18 x 32.5 cm
Hmotnosť zásielky
2.2 kg

Obsah balenia

  • Stroj na výrobu cukrovej vaty RCZK-420-W
  • Odmerná lyžica
  • Návod na použitie

Popis produktu

Mini stroj na cukrovú vatu RCZK-420-W od spoločnosti Royal Catering bol vyvinutý na výrobu chutnej cukrovej vaty na festivaly, slávnosti, trhy a súkromné použitie. Vďaka kompaktnej konštrukcii a nízkej hmotnosti umožňuje tento model vždy flexibilné a mobilné použitie. Stroj na výrobu cukrovej vaty RCZK-420-W pracuje pri energeticky účinnom príkone 420 W a dokáže vyrobiť jednu porciu cukrovej vaty za jednu minútu. Kryt je vyrobený z odolného plastu a tri gumové nožičky pripevnené na spodnej strane zaisťujú stabilitu na akomkoľvek povrchu. Odnímateľná rotačná misa je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Po použití sa dá ľahko vyčistiť a znovu zostaviť.
Výrazný dizajn modelu RCZK-420-W osloví najmä mladších zákazníkov. S priemerom misky 28,5 cm ponúka stroj na cukrovú vatu dostatočný priestor na navíjanie cukrovej vaty napriek svojej malej veľkosti. Hlava zabudovaná v hrnci zabezpečuje, že skvapalnený cukor sa otáčaním formuje do tenkých cukrových vlákien. Na vytvorenie typickej cukrovej vaty sa používa drevená tyčinka. Uzavretý ochranný krúžok zabraňuje stočeniu naplnených kryštálikov cukru.
Stroj na cukrovú vatu obsahuje lyžičku, ktorou sa dá cukor ľahko dávkovať. Vďaka kompaktnému dizajnu a nízkej hmotnosti 1,7 kg možno tento stroj na výrobu cukrovej vaty pohodlne prenášať, a teda používať kdekoľvek. Stroj sa potom dá rozobrať a uskladniť.
Veľké profesionálne stroje na výrobu cukrovej vaty našej vlastnej značky Royal Catering sa od svojho uvedenia na trh veľmi úspešne presadili a vyznačujú sa vysokou kvalitou a funkčnosťou. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam sa naše stroje na cukrovú vatu vyznačujú prvotriednou kvalitou. Tento nový kompaktný model prináša plný výkon a technológiu našich strojov na výrobu cukrovej vaty v praktickom mini formáte.

Hodnotenia


4.3

Založené na 27 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 8 dňami Publikované na Expondo Hungary

Cukrová vata doma?

Stroj na cukrovú vatu sme kúpili sotva pred mesiacom, no každý víkend dostáva hlavnú úlohu v názve dezert. Deti sú úplne na to, ale aj členovia rodiny sa prizerali, keď sa pred nimi vyrábala cukrová vata. Dá sa ľahko umývať, musíte si to nacvičiť, aby sa koniec vytvaroval, ale je to výborný stroj. Pri súčasných cenách sa to v krátkom čase vyplatí. :)

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 14 dňami Publikované na Expondo Poland

Fantastický zážitok s mini strojčekom Expondo Candy Floss

Super produkt, veľmi kompaktný a skvelá zábava pre deti. Jednoduché čistenie (5 minút), ak budete postupovať podľa krokov čistenia podľa návodu. Naozaj odporúčam pre deti / rodinné akcie.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Czech Republic

Stroj na výrobu cukrovej vaty

Veľká spokojnosť, odporúčam

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Czech Republic

Pochvala

Skvelý strojček. Návrat do detstva.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Czech Republic

5 hviezdičiek

Veľmi obľúbené u vnúčat iu nás, má to úspech.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon France

Podľa otvorenia balenia už.....

Balík bol už dobre uzavretý! po overení je kompletný, ale momentálne ešte netestovaný, takže reálne hodnotenie nie je možné!!!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Netherlands

Pekný a rýchly stroj

Skvelý stroj, vysoko odporúčané! Kúpené do stánku s cukrovou vatou mojej dcéry. Vyzerá pekne a ľahko sa čistí, samostatnú misku jednoducho umyjete horúcou vodou, samotný stroj sa dá 'odstrediť' a ďalej čistiť handričkou s horúcou vodou. Výroba cukrovej vaty trvá približne 50 sekúnd, rýchlo sa zorientujete! Položte stroj na gumenú podložku alebo niečo podobné. pretože môže začať chodiť, ak dôjde k nerovnováhe v hlave kvôli zvyškom cukru (ktoré opäť zmiznú, keď sa cukor roztopí).

Odpoveď od

Ďakujem za pozitívne a povzbudivé slová. Tešíme sa, že vám v budúcnosti pomôžeme s Get It Done. Prajeme Vám pekný deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon Germany

Nie dobré

Nie dobré

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Italy

Stroj na cukrovú vatu

Dostal som mini strojček na cukrovú vatu. Zdá sa, že všetko funguje. V príručke sa však nehovorí o záruke (na stránke sa píše 3 roky, ale potom sa hovorí len o zaručenom pohodlí). Neexistuje žiadna záruka. V návode nie je napísané, že treba odskrutkovať 4 skrutky a otočiť misku hore dnom a priskrutkovať späť. Hovorí sa, že umyte hlavu tak, že pri zapnutom stroji dáte trochu vody, keď by bolo lepšie povedať odstrániť hlavu.

Odpoveď od

Vážený Giorgio, ďakujeme za Vašu recenziu. Trojročná záruka je vždy zahrnutá na všetky produkty našich značiek, vrátane vášho stroja na cukrovú vatu. Pozývame vás, aby ste si prečítali podrobnosti na nasledujúcom odkaze: https://www.expondo.it/conditioni-di-garanzia/ Ak máte akékoľvek pochybnosti o tejto záležitosti, môžete nás kedykoľvek kontaktovať e-mailom na adrese [email protected] alebo telefonicky na čísle 0697632404 (Po - Pi, 10:00 - 16:00). Sme Vám k dispozícii! S pozdravom, vystavujem starostlivosť o zákazníkov
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon Germany

Kedykoľvek

Všetko bolo podľa popisu

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty