Trustpilot
Počet hodnotení: (5)

Plazmová rezačka – 65 A – pracovný cyklus 100 % - 400 V – IGBT – vysokofrekvenčné zapaľovanie

379,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 2. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
379,00 €
379,00 €
0%
1 137,00 €
360,05 €
5%
1 895,00 €
341,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • výkon – maximálny rezný prúd 65 A, 100% pracovný cyklus pri 38,5 A
  • prehľadnosť – ovládací panel s LED displejom, tlakomerom a otočným ovládačom
  • efektívnosť – moderný IGBT invertor a pilotné zapaľovanie
  • mobilnosť – kompaktné rozmery a transportná rukoväť
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


4.2

Založené na 5 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Úplné odporúčanie.

Podľa všetkých online názorov o tomto zariadení ho tiež odporúčam. Čítal som veľa pozitívnych záznamov a to ma podnietilo kúpiť si frézu. Môžem ho nepochybne odporučiť ďalej a pridať ďalší pozitívny názor na toto zariadenie. Rýchle dodanie, tovar bol doručený na druhý deň, dobre zabalený. Krátke a vecné pokyny s bezpečnostnými pokynmi. Veľmi jednoduché rozhranie, jednoduché ovládanie zariadenia - všetko v poriadku. Čo sa týka testu strihania, dám krátke video na YT - vyzerá naozaj dobre.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Perfektné!

Úprimne povedané, plazmová rezačka na mňa naozaj zapôsobila. Užívateľská prívetivosť je úžasná – rozhranie je také jednoduché, že som nad ním ani nemusel príliš premýšľať. Ale potom ten výkon! Šialenstvo! Poriadne to zamávalo a technické údaje úplne zodpovedali realite, čo ma naozaj prekvapilo. Manuál bol tiež veľmi dobre spracovaný a veľmi mi pomohol. Používanie je hračka a výkon vás uchváti. Pridajte k tomu rýchle dodanie, bezpečné balenie a dômyselný manuál – perfektné!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Najlepší rezač

Veľmi dobrá voľba. Spočiatku som bol skeptický, pretože som nenašiel žiadne videá o produkte, takže som nevedel, čo mám očakávať, ani ako bude vyzerať strih. Na internete som našiel len pár recenzií. A to je všetko. Čo ma nakoniec presvedčilo o jeho kúpe, bola relatívne nízka cena, 65A a skutočne výkonný cyklus. Čo sa zdalo v tejto cenovej kategórii celkom neuveriteľné. Malé množstvo pozitívnych názorov na internete však naznačovalo, že parametre sa zdajú byť reálne, alebo sa aspoň veľmi približujú reálnym. Môžem potvrdiť, že je to naozaj dobrá voľba. V závislosti od práce môže byť cyklus kratší - ale to pravdepodobne závisí od okolitých podmienok počas zvárania. Strih je bez žmolkov, všetko je pekne vyfúkané. S hrubšími materiálmi si poradí naozaj dobre a rýchlo. Jedným slovom, produkt naozaj stojí za vašu pozornosť. Zadná časť puzdra mierne vŕzga, no dalo by sa to vylepšiť – pretože celé zariadenie pôsobí naozaj solídne. Prístroj prišiel bez zástrčky a nebol súčasťou setu (400V), čo je na 3P celkom štandard a pri tejto cene nemám žiadne väčšie výhrady, ale bolo by lepšie ho mať v súprave. Ďalšou výhodou je jednoduchosť ovládania, žiadne tlačidlá – všetko je jednoducho pod kontrolou. Suma sumárum, STOJÍ TO ZA TO!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo Slovakia

plazmova rezačka 65 A

Nebol dodaný spravny kostriaci kábel,nejakej odpovedi k tomuto problemu sa neviete dovolat. Akesi odkazy niekde kde to nefunguje,cely tento obchod stavia do zleho obrazu !

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty