Trustpilot
Počet hodnotení: (6)
Royal Catering

Popcornovač - modrý - 16 oz - XXL

839,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010841

|

Model: RCPR-2300

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
839,00 €
3+
5%
797,05 €
5+
10%
755,10 €
10+
15%
713,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • Kanvica s teflónovým povrchom - rýchlejšie sa zohrieva a ľahšie sa čistí
  • Odnímateľná priehradka so sitkom na rýchle čistenie
  • Rýchly ohrev do 250 °C
  • Jednoducho ovládateľný prepínač funkcií
  • Príjemné osvetlenie komory na popcorn
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Hliník
Oceľ
Teflón
Farba
Modrá
Napätie [V]
230
Výkon [W]
2350
Rozmery skrine [cm]
58.4 x 47.9 x 66.8
Vyhrievané skladovanie
Áno
Kapacita komory
193 l
Rozmery (D x Š x V)
52 x 62 x 88 cm
Hmotnosť
36 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
70.5 x 61 x 95 cm
Hmotnosť zásielky
41 kg

Obsah balenia

  • Stroj na výrobu popcornu RCPR-2300
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Popcornovač - modrý - 4 800 ml - XXL

S popcornovačom RCPR-2300 od spoločnosti Royal Catering môžete profesionálne pripravovať čerstvý popcorn a zároveň ho optimálne skladovať a podávať teplý. Stroj je určený na komerčné použitie a je ideálny pre kiná, stánky s rýchlym občerstvením, verejné podujatia, festivaly, slávnosti a mnohé ďalšie príležitosti, kde zaujmete týmto obľúbeným štýlom občerstvenia.
S popcornovačom môžete vyrábať lahodné popcornové kreácie v čo najkratšom čase: už za 180 sekúnd je 300 gramová porcia popcornu pripravená na podávanie a môžete ju servírovať priamo svojim zákazníkom. V porovnaní s podobnými bežnými zariadeniami táto popcornová stanica vyniká mimoriadne rýchlou prípravou popcornu za menej ako dve minúty.
Vďaka vysokej účinnosti dokáže popkornovač pripraviť až 6 kg popcornu za jednu hodinu. Kvalita popcornu zostáva vysoká, pretože jadrá, zvyšky jadier a omrvinky padajú do zásuvky pod zásobníkom na popcorn. Práve tam, kde je veľký počet zákazníkov, je popcornovač optimálnym riešením vďaka svojmu výkonu.
Prístroj pracuje s výkonom 2350 W a dokáže ohriať hrniec s popcornom za niekoľko sekúnd. Samotný kotol dosahuje teplotu až 250 °C. Okrem toho vzniknuté teplo umožňuje - vďaka funkcii optimálneho ohrevu - udržať vyrobený popcorn čerstvý a pri optimálnej teplote.
Kanvica na popcorn má teflónový povlak, a preto má niekoľko výhod: antiadhézny povlak zabezpečuje, že sa popcorn neprilepí, a tým pomáha hladkej príprave popcornu. Materiál tiež podporuje proces zahrievania, čím umožňuje ešte rýchlejšie dosiahnutie požadovanej teploty. Okrem toho je teflónový povlak mimoriadne odolný a veľmi ľahko sa čistí.
Vďaka svojej vysokej kapacite pojme bojler až 4800 ml. Je teda vhodný na komerčné použitie a na uspokojenie vysokého dopytu zákazníkov. Menšie porcie popcornu možno z prístroja pohodlne vybrať aj pomocou sklopného zásobníka pod sklenenými dvierkami. Stroj na výrobu popcornu tak splní všetky želania rýchlo a efektívne.
Tento popcornovač od spoločnosti Royal Catering je mimoriadne atraktívne zariadenie: stroj je zo všetkých strán ozdobený farebnými nálepkami, ktoré priťahujú pozornosť a lákajú vašich potenciálnych zákazníkov. Príjemné osvetlenie zásobníka na popcorn navyše zaručuje profesionálnu prezentáciu tohto chutného jedla aj v menej osvetlených priestoroch. Jednotlivé fázy prípravy popcornu možno aktivovať samostatne pomocou tlačidla na prístroji. Vďaka tomu môžete zariadenie podľa potreby zahrievať, aby sa popcorn vyrobený v zásobníku udržal teplý. Čerstvý popcorn v násypke premiešajte pomocou integrovanej tyče. Stroj na výrobu popcornu ponúka individuálne riešenie pre každú požiadavku.
Kanvica na popcorn má na vrchu dve praktické pokrievky, ktoré pomáhajú udržiavať teplotu v uzavretej kanvici. Veko je vybavené prídavnou rukoväťou Veko kanvice sa udržiava otvorené pomocou magnetického krúžku. Toto šikovné riešenie ponecháva obe ruky voľné. Keď je popcorn pripravený, padá cez odklopené veko do zásobníka. Kanvicu možno otáčať, aby sa ľahšie vyprázdňovala alebo čistila. Kanvica je tiež vybavená tepelne izolovanou plastovou rukoväťou.
Popcornovač sa dá pohodlne otvárať a zatvárať dvojitými priehľadnými dvierkami. Okrem toho magnetický zatvárací mechanizmus na železnej rukoväti udržiava popcorn uzavretý a zároveň umožňuje jednoduché otváranie zásobníka na popcorn. Vďaka tomuto praktickému systému môžete pracovať bezpečne a efektívne aj v hektických situáciách. S popkornovačom získate zariadenie s vysokým bezpečnostným štandardom. Stroj je zo všetkých strán vybavený priehľadným bezpečnostným sklom, ktoré sa nemôže rozbiť, čím chráni zákazníka a obsluhu pred možným zranením. Bezpečnostné sklo presvedčí aj svojou odolnosťou voči teplu a fyzickým nárazom. Okrem toho štyri gumové nožičky zabezpečujú stabilné umiestnenie zariadenia a chránia povrchy, na ktorých je zariadenie umiestnené, pred nežiaducim poškriabaním.

Hodnotenia


4.0

Založené na 6 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Slovakia

Popcornovač

Dostatočne velky na pripravu popcornu na velkých akciach. Prijemné vyklapa ie popcornu.

pred 2 rokmi Publikované na Expondo United Kingdom

minulý týždeň

minulý týždeň 700 tento týždeň 900

Odpoveď od

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu, neustále pracujeme na zlepšovaní našich produktov a služieb.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Belgium

Veľký, výkonný stroj

Beautiful je skvelý efektívny stroj. Prílet s nejakými vesmírnymi chybami. Popredajný servis mi rýchlo ponúkol dohodu alebo výmenu, čo oceňujem. Žiadne sťažnosti.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Skvelý stroj

So strojom som veľmi spokojný, čo sa týka jeho funkčnosti, ale nevýhodou je, že nie sú žiadne rukoväte na prenášanie, takže preprava nie je jednoduchá. Ale to nie je problém, ak sa nepovyšuje často.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Denmark

Nefunguje správne

Inzeruje sa ako „Priemyselný stroj na popcorn“, ale keď sme vložili 1/3 dávky pukancov, kanvica sa neotočila a pukance prihoreli. Poslali stroj späť. Nedoporučoval by som kupovať tento produkt, pretože párty vzhľad a práca sú veľmi lacné

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Existuje nejaký druh oleja, ktorý by ste odporučili do zariadenia na výrobu popcornu?

Tento popkornovač sa zahrieva až na 250 °C. Preto sa odporúča vybrať olej, ktorého bod dymivosti je vyšší ako maximálna teplota popkornovača.

Ako dlho trvá príprava 300 gramov popcornu?

Vďaka vysokému výkonu zariadenia a teflónovému povlaku ohrievacieho kotla netrvá príprava dlhšie ako 3 minúty.

Je kotol vybavený ochranou proti prehriatiu?

Áno, súčasťou popkornovača je aj termostat. Ohrev kotla sa zastaví, keď teplota dosiahne 250 °C.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty