Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (17)

Stroj na popcorn - červený – 8 oz

259,00 € 279,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010840

|

Model: RCPR-1325

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 2. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
259,00 €
259,00 €
0%
777,00 €
246,05 €
5%
1 295,00 €
233,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • hrniec s teflónovou vrstvou nenáročný na údržbu
  • osobitné prepínače pre jednotlivé fázy prípravy
  • nízka hmotnosť len 15 kg
  • čas prípravy: 180 sekúnd
  • veľký objem hrnca: 1 350 ml
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.6

Založené na 17 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

1A Stroj na popcorn

O automate na popcorn musím povedať: Som milo prekvapený, alebo vlastne musím povedať, že robí pukance tak dobrý, ako som očakával! Tu je však potrebné zvážiť niekoľko vecí a tiež niektoré okolnosti, ktoré musím vytknúť: 1. Návod na obsluhu súčasťou dodávky: Súčasťou dodávky je aj návod na obsluhu, ktorý však nie je skutočným návodom na obsluhu, ale skôr kartu bezpečnostných údajov. Poukazuje na to, že by ste si mali naskenovať QR kód, aby ste si prečítali podrobné pokyny na používanie a bezpečnosť, ale ak niekto nemá internet, ostane takpovediac bez pokynov. Ale určite si ich musíte prečítať pred použitím stroja! Súčasťou je aj hárok, ktorý vám odporúča pred použitím odstrániť transportnú pásku z miešacieho ramena – oveľa dôležitejšie je však upozorniť na to, že stroj musí bežať 30 minút bez prvého plnenia, aby sa počiatočné výpary z teflónovej vrstvy môže pri prvom použití uniknúť! Dobre vetrajte! Až potom je možné stroj použiť na výrobu pukancov! 2. Príprava pukancov: Príprava podľa návodu je takmer dokonalá, treba si však uvedomiť nasledovné: V návode sa píše: „Tlačidlo HEAT treba nastaviť do polohy ON, potom môžete doliať olej a počkať cca. 5-6 minút, kým sa nezahreje." Odporúčam počkať, kým sa olej nezačne pariť a takmer dymiť, čo sa mi stalo už po 4 minútach. "Potom prepnite tlačidlo TURN do polohy ON a pridajte kukuričné zrná (v prípade potreby aj trochu cukru) a zatvorte veko." Áno, zvládnete to, ja som po pridaní zŕn čakala 2-3 sekundy, kým som pridala cukor, rozdelené na 2 porcie pre ľavú a pravú stranu hrnca! To znamená, že celá kopa neleží na jednom mieste a miešadlo dokáže lepšie rozložiť cukor. "Po znížení frekvencie (cca 2-3 sekundy) praskania zŕn treba hrniec vyprázdniť a ohrev vypnúť." To znamená, že ak budete čakať tak dlho, že zrná ešte každé 2-3 sekundy prasknú, je už neskoro. To sa mi stalo. Výsledkom bolo, že cukor sa do hrnca prvýkrát pripálil. Takže keď búrka utíchne (citeľný koniec veľa prasknutiu, málo), okamžite vypnite kúrenie (nechajte otáčku ďalej bežať), chvíľu počkajte a potom hrniec vyprázdnite. Takto sa mi vytvoril perfektný popcorn a nič sa nepripálilo. K pripálenému hrncu musím povedať, že zákaznícky servis bol veľmi slušný a chápavý, takže som ihneď po reklamácii dostal nový vnútorný hrniec (výmena len s elektrotechnickými znalosťami!) Ak to vezmete do úvahy, stroj funguje perfektne a môžete sa tešiť na veľmi chutné pukance. Ešte jedna vec: V skutočnosti odporúčam použiť popcornový olej - môj bol repkový a hroznový olej s prírodnými maslovými príchuťami...jednoducho chutné! Veľa šťastia, ak si vyberiete tento stroj!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

1A Stroj na popcorn

O automate na popcorn musím povedať: Som milo prekvapený, alebo vlastne musím povedať, že robí pukance tak dobrý, ako som očakával! Tu je však potrebné zvážiť niekoľko vecí a tiež niektoré okolnosti, ktoré musím vytknúť: 1. Návod na obsluhu súčasťou dodávky: Súčasťou dodávky je aj návod na obsluhu, ktorý však nie je skutočným návodom na obsluhu, ale skôr kartu bezpečnostných údajov. Poukazuje na to, že by ste si mali naskenovať QR kód, aby ste si prečítali podrobné pokyny na používanie a bezpečnosť, ale ak niekto nemá internet, ostane takpovediac bez pokynov. Ale určite si ich musíte prečítať pred použitím stroja! Súčasťou je aj hárok, ktorý vám odporúča pred použitím odstrániť transportnú pásku z miešacieho ramena – oveľa dôležitejšie je však upozorniť na to, že stroj musí bežať 30 minút bez prvého plnenia, aby sa počiatočné výpary z teflónovej vrstvy môže pri prvom použití uniknúť! Dobre vetrajte! Až potom je možné stroj použiť na výrobu pukancov! 2. Príprava pukancov: Príprava podľa návodu je takmer dokonalá, treba si však uvedomiť nasledovné: V návode sa píše: „Tlačidlo HEAT treba nastaviť do polohy ON, potom môžete doliať olej a počkať cca 5. -6 minút, kým sa nezahreje." Odporúčam počkať, kým sa olej nezačne pariť a takmer dymiť, čo sa mi stalo už po 4 minútach. "Potom prepnite tlačidlo TURN do polohy ON a pridajte kukuričné zrná (v prípade potreby aj trochu cukru) a zatvorte veko." Áno, zvládnete to, ja som po pridaní zŕn čakala 2-3 sekundy, kým som pridala cukor, rozdelené na 2 porcie pre ľavú a pravú stranu hrnca! To znamená, že celá kopa neleží na jednom mieste a miešadlo dokáže lepšie rozložiť cukor. "Po znížení frekvencie (cca 2-3 sekundy) praskania zŕn treba hrniec vyprázdniť a ohrev vypnúť." To znamená, že ak budete čakať tak dlho, že zrná ešte každé 2-3 sekundy prasknú, je už neskoro. To sa mi stalo. Výsledkom bolo, že cukor sa do hrnca prvýkrát pripálil. Takže keď búrka utíchne (citeľný koniec veľa prasknutiu, málo), okamžite vypnite kúrenie (nechajte otáčku ďalej bežať), chvíľu počkajte a potom hrniec vyprázdnite. Takto sa mi vytvoril perfektný popcorn a nič sa nepripálilo. K pripálenému hrncu musím povedať, že zákaznícky servis bol veľmi slušný a chápavý, takže som ihneď po reklamácii dostal nový vnútorný hrniec (výmena len s elektrotechnickými znalosťami!) Ak to vezmete do úvahy, stroj funguje perfektne a môžete sa tešiť na veľmi chutné pukance. Ešte jedna vec: V skutočnosti odporúčam použiť popcornový olej - môj bol repkový a hroznový olej s prírodnými maslovými príchuťami...jednoducho chutné! Veľa šťastia, ak si vyberiete tento stroj!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 rokmi Publikované na Amazon Germany

Popcorn ako v kine

Wow, pomer ceny a výkonu je tu správny. Robustný stroj, ktorý naozaj vykúzli pukance za okamih. Funkcia udržiavania tepla. Jednoduchá, samovysvetľujúca obsluha. Nič sa nelepí, pretože hrniec je potiahnutý. Jednoduché čistenie. Popcorn chutí ako v kine. Stroj je však ťažký, preto by mal mať trvalé umiestnenie.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo United Kingdom

Tento stroj Pop Corn bol titulkom nášho veľtrhu letných škôl!!

So School PTA sme sa rozhodli investovať do stroja na Pop Corn dobrej veľkosti, aby sme získali peniaze pre našu školu na našom letnom veľtrhu a na iných podujatiach počas roka, a bol to SKVELÝ NÁPAD!! Stojan Pop Corn bol najobľúbenejší, stroj sme nezastavili takmer 3 hodiny, pretože máme stálych zákazníkov, ktorí žiadajú našu popcorn, kapacita stroja bola pre naše použitie dobrá, pretože sme nikdy nemali frontu, bolo jednoduché na použitie a v rámci 2 mamičiek sa nám podarilo naservírovať cez 400 vedier pukancov.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Germany

Hore

Skvelé odporúčanie! Skvelý dizajn. Jednoduché čistenie a lepší popcorn ako v kine.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon United Kingdom

Skvelý produkt, jednoduché použitie

Ideálne pre zamýšľanú prácu, robí masy lahodného popcornu

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Germany

Dobrý stroj na popcorn

Po 14 dňoch nepravidelnej prevádzky teraz naša recenzia. Stroj pôsobí veľmi hodnotným dojmom. Všetky bočné plochy sú vyrobené zo skla. Úhľadne zoskrutkované s kovovými uhlovými prvkami. Vrchnák je tiež vyrobený z kovu. Celkovo na prvom dojme nie je nič negatívne. Hrniec je zvnútra potiahnutý a rovnako ako všetko ostatné v interiéri sa veľmi ľahko udržuje v čistote. Žiadne dlhé čakanie na lahodný kino popcorn. Poskytnutý návod na obsluhu je zrozumiteľný a všetko popísané sa dá jednoducho implementovať. Môj záver: vysoko odporúčané!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Germany

Super stroj na popcorn

S týmto strojom pripravíte pukance ako v kine za 3 minúty. 150g stačí pre 2 osoby, len sme použili viac cukru, nebolo to dosť sladké. Prvý stroj bol pokazený. Výmena bola rýchla. Príjemný zákaznícky servis.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Popcorn s cukrom nie je možný.

Podľa podpory zariadenie nie je vhodné na výrobu pukancov s cukrom ako v kine. Cukor stúpa do dymu a horí. Kto niečo také potrebuje?

Odpoveď od

Ďakujem vám za vašu správu. Vaša spätná väzba nám veľmi pomáha. Momentálne pracujeme na riešení, aby sme vám v budúcnosti mohli ponúknuť lepší zážitok z nakupovania. Dokážeme to. Ďakujeme za dôveru.
Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo United Kingdom

Super stroj na popcorn

Milujem tento stroj na popcorn. Po prvé, bol doručený včas a robí dobrý popcorn bez toho, aby hrniec pripálil. Ľahko čistiteľný stroj a super kvalitný stroj. Odporúčam to aj tak kedykoľvek

Odpoveď od

Ďakujem za pozitívne a povzbudivé slová. Tešíme sa, že vám v budúcnosti pomôžeme zvládnuť to. Prajem pekný deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty