Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (36)
Royal Catering

Stroj na popcorn s vozíkom - retro design - čierny

429,00 € 485,30 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010536

|

Model: RCPW.16.2

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
429,00 €
3+
5%
407,55 €
5+
10%
386,10 €
10+
15%
364,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • Americký dizajn
  • výkon – až 5 kg popcornu za hodinu vďaka 1 600 W
  • rýchla príprava – s nádobou s rozmermi 18,5 x 5,8 cm as možnosťou prípravy 150 g kukurice na jeden priechod pripravíte popcorn veľmi rýchlo
  • bezpečnosť prevádzky – teflónový povlak, miešací systém a ochrana proti prehriatiu
  • pohodlná práca za všetkých okolností vďaka osvetleniu
  • ľahké čistenie – vďaka konštrukcii z nerezovej ocele a premyslenému dizajnu
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Hliník
Tvrdené sklo
Teflón
Farba
Čierna
Napätie [V]
230
Výkon [W]
1600
Rozmery skrine [cm]
37 x 40 x 30
Vozík
Áno
Osvetlenie
Áno
Ohrievacia zásuvka
Áno
Vyhrievané skladovanie
Áno
Kapacita komory
88 l
Rozmery (D x Š x V)
94 x 51 x 155 cm
Hmotnosť
36.3 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
121.5 x 99 x 135.2 cm
Hmotnosť zásielky
43.1 kg

Obsah balenia

  • Stroj na popcorn s vozíkom RCPW.16.2
  • 1 odmerka
  • 1 lopatka
  • 1 návod na použitie

Popis produktu

Stroj na popcorn RCPW-16.2 značky Royal Catering je určený predovšetkým na profesionálne použitie a ihneď upúta pozornosť svojim dizajnom, nech ho používate kdekoľvek. Zaujme nielen svojou vyhrievanou doskou na dne a výkonným vykurovacím elementom, ale aj svojim špeciálnym americkým dizajnom. So strojom v jednoduchej čiernej farbe a americkým retro dizajnom sa budete odlišovať od väčšiny a nadchnete nielen milovníkov popcornu.
Prevedenie stroja na popcorn je z vysoko kvalitného, potiahnutého železa a dá sa jednoducho čistiť. Vďaka integrovanému, vysoko výkonnému vykurovaciemu telesu, ktoré pracuje s 1 600 wattmi, sa stroj rýchlo vyhreje na prevádzkovú teplotu a je pripravený na použitie. Výkon zariadenia je zhruba 16 litrov popcornu za hodinu (zodpovedá cca 5 kg popcornu za hodinu).
Odnímateľný hrniec z hliníka má priemer 18,5 cm. Vďaka vysoko kvalitnému teflónovému potiahnutiu sa zabráni spaľovaniu popcornu. K tomu sa ešte ľahko čistí a dá sa tak rýchlo znova použiť.
Vďaka veľkým doskám z tvrdeného skla a vstavanému osvetleniu popcorn obzvlášť vynikne. Atraktívny, kultový americký retro dizajn s nápadnými samolepkami, ktoré sa neroztavia ani pri najvyšších teplotách, priláka pozornosť všetkých okoloidúcich a poteší milovníkov popcornu na každej spoločenskej akcii. S nápadným čiernym dizajnom vozíka a kontrastným zdobením sa budete odlišovať od väčšiny a ohromíte tak svojich zákazníkov.
Vďaka vozíku môžete stroj na popcorn kedykoľvek mobilne použiť. Predné, veľké kolesá zaručujú stabilitu stroja, zatiaľ čo menšie zadné kolesá je možné otáčať o 360°, čím je uľahčené riadenie. Dve parkovacie brzdy podporia bezproblémovú prevádzku pri používaní stroja. Vďaka gumovému potiahnutiu koliesok je možné s vozíkom ľahko a ticho pohybovať. Servírovacia lišta na stranách vozíka zaisťuje obzvlášť jednoduché odobratie a porciovanie popcornu. Na spodnej strane stroja sa nachádza úložný priestor vo vozíku, kde môže byť odložený hotový popcorn a potom jednoducho rozdaný zákazníkom. Tým ušetríte čakaciu dobu hladných zákazníkov.
Pri nákupe stroja na popcorn RCPW-16.2 obržíte zadarmo vhodné základné vybavenie. Súprava príslušenstva sa skladá z lopatky a odmerky a je tak ideálnym doplnením k stroju na popcorn, pretože Vám umožní ihneď začať s výrobou popcornu. Praktická lopatka je ideálna na naplnenie odmerky, vrecúšok alebo samotného stroja na popcorn. Odmerka má objem 0,5 litra a pomáha pri odmeriavaní oleja, cukru alebo kukuričných zŕn. Príslušenstvo je vyrobené z plastu a môže byť rýchlo a ľahko vyčistené.

Hodnotenia


4.7

Založené na 36 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 3 dňami Publikované na Expondo Germany

Super!

Skvelý dizajn, funguje dobre, deti sú spokojné :)

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 dňami Publikované na Expondo Germany

Top! Veľmi spokojný

Stroj na popcorn je naozaj skvelý a dobre vyrobený! Popcorn ako v kine!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 16 dňami Publikované na Expondo France

Vozík a stroj na popcorn

Veľmi dobre zabalené zariadenie montáž vozíka veľmi prehľadné a rýchlo zostavené zariadenie zodpovedá fotografii a ohrev prebehne veľmi rýchlo

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 25 dňami Publikované na Expondo Germany

popcorn

som veľmi spokojný s mojím novým strojom na popcorn, všetko podľa popisu, dodanie veľmi rýchle, dobre zabalené. Cenový výkon optimálny! vyzerá veľmi šik.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Portugal

Rýchle dodanie

Vybavenie zodpovedá očakávaniam z fotografií a prezentácie. Vyzdvihujem rýchle dodanie a profesionalitu. Všetko bolo veľmi dobre zabalené.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Małecki

Stroj spĺňa moje očakávania. Pukance sú chutné, nepripaľujú sa a nie sú suché. Odporúčam. Určite sa na stránku vrátim po ďalšiu objednávku - strojček na vatu.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Italy

Popcorn pre každého!

Tento produkt sme kúpili na večierky, perfektný a rýchly pri varení pukancov, lampa udrží pukanie po vyrobení teplé! Navyše to vyzerá skvele!

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo France

Stroj na popcorn s vozíkom

Stroj veľmi kvalitný a príliš krásny a veľmi rýchle dodanie a spokojnosť s cenou

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Sweden

Super pekný produkt

Objednali sme stroj na popcorn a dostali sme ho domov. Samotný vozík je skvelý a ľahko sa používa. Sme spokojní a tento produkt vrelo odporúčame ✨

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Germany

Absolútny pútač, lahodný popcorn, jednoduché použitie

Pri prvom a druhom pokuse o pukance bola teplota príliš vysoká. Aj keď sme pozorne postupovali podľa návodu, veľa sa toho v hrnci pripálilo a takmer sa nedalo vyčistiť. Druhé kolo je nemysliteľné. Bez komplikácií sme láskavo dostali nový hrniec od spoločnosti Expondo. O pár dní to tam bolo. Toto prebehlo hladko. Takmer nič sa nepripálilo, dá sa použiť viackrát za sebou. Mám podozrenie, že termostat na prvom hrnci nefungoval správne. Stroj je absolútny pútač a určite sa bude často používať. S niekoľkými nákladmi za sebou ľahko zásobíme celý futbalový tím. Dôležité: Okamžite vypnite „Ohrievanie“, keď z hrnca vyskočia prvé zrnká. Zvyšok vyskočí vďaka zvyškovému teplu a nič sa nepripáli. Tento stroj môžeme jednoznačne odporučiť. Všetko sa dá rozobrať kvôli upratovaniu a áno, jednotlivé diely sú trochu ostré, no manipulácia je stále jednoduchá. Upratovanie sa dá urobiť pomerne rýchlo, keď si na to veci zvyknú. Nový hrniec je možné opäť vyčistiť vriacou vodou a trochou sódy bikarbóny. Celkovo vzaté, jasné odporúčanie na nákup tohto špeciálneho pútača 🍿

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty