Trustpilot
Počet hodnotení: (69)

Stroj na popcorn - červená strieška

299,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010087

|

Model: RCPR-16E

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Dodacia lehota približne 1-4 pracovné dni
Kľúčové vlastnosti
  • výkonný stroj – vďaka 1 600 W až 5 kg popcornu za hodinu
  • vrátane príslušenstva – súčasťou dodávky sú odmerka a lopatka
  • spoľahlivosť a bezpečnosť – nepriľnavý teflónový povrch, miešací systém a ochrana proti prehriatiu
  • pohodlná práca za každej dennej či nočnej doby vďaka osvetleniu vnútorného priestoru
  • ľahko sa čistí – vďaka materiálu ušľachtilej ocele a premyslenému dizajnu
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.6

Založené na 69 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Malý stroj na popcorn

s veľkým výkonom. Poťah v hrnci by mohol byť lepší, ale produkt je za tú cenu skvelý.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo France

Perfektné

rýchle a vyhovujúce doručenie

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Malý stroj na popcorn

čo nie je také malé. Bol som trochu prekvapený, keď prišiel obrovský balík. Za tú cenu veľmi dobrý stroj. Uvidíme, čo prinesie čas.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon Italy

skvelý produkt

podľa popisu

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Czech Republic

Super popcorn

Za tú cenu perfektné Rýchle dodanie 👍

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Skvelý stroj

Naozaj skvelé zariadenie

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 rokmi Publikované na Amazon Germany

Veľmi pekné...

Naozaj skvelý stroj...Rýchle dodanie, jednoduché "nastavenie" skvelý výsledok...Bohužiaľ, strojček nám bol trochu veľký a "oni" ho bez problémov poslali späť! Skvelé odporúčanie!!!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 rokmi Publikované na Amazon Germany

Mýto

Stroj sme používali nepretržite dva dni po 8 hodín a musím povedať, že pukance boli veľmi chutné. Stroj robí skvelé pukance a za túto cenu je jednoducho neprekonateľný.Kúpil by som si ho kľudne znova.Okrem toho čistenia treba trochu skrutkovať a rozoberať,ale po 16 hodinách bez prestávky je to viac než prijateľné.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 rokmi Publikované na Amazon Germany

Špičkový popcornmaker

Ak chcete skutočný popcorn, ktorý je skutočne obalený cukrom, teda skaramelizovaný - a nie len posypaný cukrom, určite by ste mali použiť tento stroj. Vyrába sa tu skutočné pop porno a nie len pufovaná zmrzlina s cukrovým posypom. Zariadenie je vzhľadom na svoje rozmery vhodné do domácnosti len obmedzene - ak však radi organizujete filmový večer s priateľmi doma, alebo vám doma pravidelne pobehuje hŕstka trpaslíkov, prípadne plánujete ak chcete ísť na detskú narodeninovú oslavu častejšie, tento stroj je pre vás ideálnou voľbou. Čo sa týka hmotnosti, určite nie je ľahké ho strčiť pod ruku, no aj tak sa dá ľahko prevážať pre dve osoby. - Takže je dobrý nápad postaviť tento stroj na pevný stôl s kolieskami, potom ho môžete jednoducho nechať pracovať vedľa televízora a na konci filmového večera ho vrátiť späť do skladu. Stroj je taký veľký, že nemôžete si popáliť ruky na kryte, ako je to v prípade niektorých iných malých strojov, keď sa pokúšate odstrániť pukance. Čo sa týka spracovania, stroj za tie peniaze stále stojí – najmä ak si predtým porovnáte ceny. Ak však chcete sklenené tabule alebo si ceníte jednotných rozmerov medzier, budete musieť siahnuť oveľa hlbšie do vrecka a nebudete s týmto zariadením spokojní. Stroj sa veľmi ľahko čistí, pretože takmer všetko sa dá rozobrať bez nástrojov. S nepriľnavým povlakom v hrnci je však potrebné narábať ako so surovými vajcami, to je skutočná - ale aj jediná - slabá stránka stroja.Pukance sú vyrábané strojom veľmi rýchlo, objem náplne je dostatočný aj na väčšie udalosti a je napájaný lampou udržiavanou v teple a chrumkavosti v hornej časti a ohrievacou špirálou zospodu. Okrem toho je možné príslušný prevádzkový stav stroja ovládať pomocou troch spínačov, svetla s ohrievacou špirálou, hrnca na popcorn a miešadla v hrnci na popcorn, takže môžete pukance v stroji udržiavať v teple po dlhú dobu bez toho, aby ste sa museli obávať, že zvyšky v hrnci sa pripália Ak teda chcete skutočný popcorn a občas potrebujete väčšie množstvo, tento stroj si naozaj užijete.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 rokmi Publikované na Amazon Germany

Geilomat!

Aká časť! Vážne, spočiatku som bol trochu skeptický, najmä preto, že pri rozbaľovaní som v interiéri okamžite našiel črepy skla. Ale tie boli zrejme pozostatkom nehody pri balení. V každom prípade všetko bolo a je neporušené a funguje skvele.Nenašiel som žiadne ostré hrany. Jediné, čo by ste snáď mali urobiť, je pozrieť sa bližšie na držiak hrnca a možno ho trochu „ohnúť“; Pretože hrniec raz pri tom vyskočil z držiaka a všetok tuk sa pekne rozložil po plátkoch. Dôvodom bolo, že sa vrchnák pri vyskakovaní pukancov akosi zasekol a vytlačil hrniec z držiaka. Ale to bola jedinečná vec. Stroj na pukance odviedol svoju prácu perfektne a každý miloval tú chuť..."...lepšiu ako v kine..." je len konštatovanie!

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty